Представените лектори са одобрени от CIPR и са членове на преподавателския екип на Apeiron Communication, Акредитираният Център на CIPR, за 2006-2007 година. Тук не са представени гост-лекторите, които ще изнасят допълнителни лекции на курсистите.

Анн Грегори, FCIPR

Кевин Рък, CIPR

Тим Морис, CIPR

Мирослав Кохут, CIPR

Нели Бенова, CIPR

Хамиш Хейнс, ACIPR

Питър Роуз, FCIPR

Саманта Хинтън, CIPR

Хедър Яксли, FCIPR

Лиам Фитцпатрик, FCIPR

Хамиш Хeйнс има над 25-годишен практически опит в области като Информационни технологии, промишленост и телевизионната индустрия, който обхваща всички аспекти от двустранната комуникация. Към момента е директор на Hive Communications.

Работил е като ръководител вътрешни комуникации за British Sky Broadcasting, отговаряйки за 20 канала и 13 000 служители персонал. Създател на първият Sky Forum по време на работата си в компанията – вътрешна група от представители на различни прослойки на персонала от всички сфери на бизнеса. Създава и вътрешно издание, което печели няколко награди в категорията си.

Хамиш е маркетинг директор в Compaq Computer LtD, отговорен за управлението на персонала в най-голямото сливане в историята на ИТ сектора между Compaq и HP. Организирал и координирал е мащабни международни събития като конференции за 7000 делегата и медийни събития с над 3000 участници.

Бил е гост лектор на множество конференции и форуми за комуникация в Европа и САЩ.