Представените лектори са одобрени от CIPR и са членове на преподавателския екип на Apeiron Communication, Акредитираният Център на CIPR, за 2006-2007 година. Тук не са представени гост-лекторите, които ще изнасят допълнителни лекции на курсистите.

Анн Грегори, FCIPR

Кевин Рък, CIPR

Тим Морис, CIPR

Мирослав Кохут, CIPR

Нели Бенова, CIPR

Хамиш Хейнс, ACIPR

Питър Роуз, FCIPR

Саманта Хинтън, CIPR

Хедър Яксли, FCIPR

Лиам Фитцпатрик, FCIPR

Кевин работи за Бритиш Телеком (BT) над 20 години като преминава различни позиции, сред които и ръководител на Комуникационната стратегия за регионите на Обединеното Кралство, а към момента е консултант комуникации към ИТ дивизията на Бритиш Телеком (BT's, 21CN Systems programme). Специалист по психология на комуникациите, квалифициран лектор по невро-лингвистично програмиране, управление на промяната, резултати и иновационно мислене. Той е доверен съветник на изпълнителни кадри от по-висш ранг, има признати умения при намирането на правилния подход при сложни организационни ситуации и е създател на комуникационни стратегии с огромно въздействие.

Кевин съчетава консултирането в сферата на вътрешни комуникации и управление на промяна с преподаване. Той води курсове и преподава в програмите за PR Диплома на и Сертификат за напреднали на Института за пъблик рилейшънс (Chartered Institute of Public Relations, UK) в Лондон и акредитирания център на CIPR в София – Apeiron Communication.