Представените лектори са одобрени от CIPR и са членове на преподавателския екип на Apeiron Communication, Акредитираният Център на CIPR, за 2006-2007 година. Тук не са представени гост-лекторите, които ще изнасят допълнителни лекции на курсистите.

Анн Грегори, FCIPR

Кевин Рък, CIPR

Тим Морис, CIPR

Мирослав Кохут, CIPR

Нели Бенова, CIPR

Хамиш Хейнс, ACIPR

Питър Роуз, FCIPR

Саманта Хинтън, CIPR

Хедър Яксли, FCIPR

Лиам Фитцпатрик, FCIPR

Нели Бенова е работила в различни области на PR в продължение на 9 години: бизнес, строителство, информационни технологии, държавни и чуждестранни институции, неправителствени организации. Понастоящем, Нели управлява Apeiron Communication и през 2006-2007 учебна година ще бъде директор на квалификационните програми на CIPR за България. Тя е с академично образование по философия (магистърска степен), PR (магистърска степен), както и завършена програма за Дипломата на CIPR.

Нели Бенова е избрана за председател на Българското дружество за връзки с обществеността през 2002 г. и е член на борда на CERP (European Public Relations Confederation) от м. март 2006 г.

Нели е чела лекции по PR в Техническия университет, София, Нов български университет и е била гост-лектор в Румъния, Италия и Украйна.