Представените лектори са одобрени от CIPR и са членове на преподавателския екип на Apeiron Communication, Акредитираният Център на CIPR, за 2006-2007 година. Тук не са представени гост-лекторите, които ще изнасят допълнителни лекции на курсистите.

Анн Грегори, FCIPR

Кевин Рък, CIPR

Тим Морис, CIPR

Мирослав Кохут, CIPR

Нели Бенова, CIPR

Хамиш Хейнс, ACIPR

Питър Роуз, FCIPR

Саманта Хинтън, CIPR

Хедър Яксли, FCIPR

Лиам Фитцпатрик, FCIPR

Тим е ПР професионалист с близо 20 години опит. Завършил е политология, и специализирал в сферата на пъблик рилейшънс. Член на Charted Institute of Public Relations, Великобритания.

Понастоящем Тим е Директор Комуникации в Parole Board за Англия и Уелс (правителствена организация) и има ролята на съветник на изпълнителния директор и председателя по всички въпроси на вътрешните и външните комуникации.

Професионалната ПР биография на Тим включва работа на различни позиции за Полицията в Съри, Правителствения департамент за борба с тероризма и корупцията, Централното полицейско управление на Лондон Метрополитан и Департамента за Вътрешна търговия на Великобритания.

Неговите области на специализация и професионална експертиза обхващат връзки с медиите, управление на обществени кампании, изготвяне на корпоративни издания, комуникация със стейкхолдъри, кризисни комуникации и медиа тренинги.